Kinderwerk

Kinderwerk Activiteiten

Het kinderwerk van BOB is er voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Op de woensdagmiddag worden verschillende activiteiten georganiseerd veelal met een recreatief, educatief of sportief karakter. Naast de woensdagmiddag activiteiten wordt er iedere 1e zaterdag van de maand een kinderdisco georganiseerd. Deze activiteiten worden bedacht, uitgevoerd en begeleidt door een enthousiaste werkgroep met vrijwilligers en stagiaires.
Doelstelling van het Kinderwerk
  • Het leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen van 4-12 jaar zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot   gelukkig en weerbare volwassenen.
  • Stimuleren van ontmoeting en samenwerking van kinderen, middels creatieve, educatieve en recreatieve activiteiten.
  • Signaleren van en inspelen op behoeftes bij kinderen en ouders.

Kinderdisco

We organiseren regelmatig kinderdisco’s. De mini-disco is voor kinderen vanaf 2,5 tot 6 jaar. De kinderdisco is voor de kinderen van groep 4 tot met 8.

De actuele data van de kinderdisco’s kunt u vinden op de Facebookpagina van SCW BOB

GEZOCHT VOLWASSEN VRIJWILLIGERS VOOR DE KINDERDISCO.

De werkgroep die maandelijks de kinderdisco organiseert is op zoek naar volwassen vrijwilligers die de werkgroep wil komen versterken. Het streven is om de werkgroep te versterken met een drie-tal vrijwilligers, waardoor de continuïteit  en de veiligheid tijdens de disco’s gewaarborgd kan worden. Daarnaast wordt er nog gezocht naar een DJ voor de disco’s. Ervaring is niet nodig, de huidige DJ’s zullen je inwerken. Heb je interesse mail naar info@buurthuisbob.nl. Langskomen tijdens een disco kan natuurlijk ook altijd.