Tienerwerk

Het tienerwerk van BOB richt zich op tieners in de leeftijd van 10 t/m 14 jaar. Het doel achter de diverse tieneractiviteiten zijn:

  • Vergroten van de eigen verantwoordelijkheid, eigen initiatief en de weerbaarheid van de tieners in de samenleving.
  • Stimuleren van ontmoeting en samenwerking met andere tieners dmv het stimuleren tot en het bieden van  ondersteuning bij creatieve, educatieve en recreatieve activiteiten.
  • Voorkomen van probleemgedrag en overlast.
  • Signaleren van en inspelen op de behoefte van tiener

Iedere vrijdag Teenz-inloop

Het komende seizoen is het iedere vrijdagmiddag Teenz middag in het BOB- gebouw!
Je kunt van alles doen tijdens de Teenz middag! Zo is het internetcafé open en kun je daar Gamen! Ook kun je in de soos muziek luisteren of zelf draaien! Of een filmpje kijken op het grote scherm in de jeugdsoos het kan allemaal!
Al nieuwsgierig geworden… Kom langs!
En wat ook super leuk is, heb je een idee voor een activiteit of voor de invulling van een Teenz-middag. Laat het weten, er is veel meer mogelijk dan je denkt.

  • De Teenz middag is iedere vrijdag van 14:00 – 17:00 uur! Entree is gratis.

We zien je graag in het BOB gebouw!

NIEUW!! Op de vrijdagavond!

Iedere vrijdagavond van 19:30 tot 21:30 is er een gezellige soos speciaal voor tieners in het BOB gebouw! Er kan gedanst worden op muziek die je zelf mag uitkiezen en ook zelf mag draaien! In het computerlokaal kun je gamen! Je kunt gezellig kletsen met je vrienden of vriendinnen onder het genot van een lekker drankje. Je kunt zelf achter de bar staan om drinken te verkopen! We kunnen een leuke film kijken of gewoon lekker chillen!

De soos 4 Teenz is voor tieners van 10 t/m 15 jaar!

Kom ook eens langs en neem je vrienden mee!

GEZOCHT!!

Enthousiaste volwassen vrijwilliger voor het tienerwerk!

Het tienerwerk is er voor tieners in de leeftijd van 10-14 jaar. Samen met de tieners kunnen er diverse activiteiten georganiseerd worden. Van swingende disco, een spannende film tot sportief voetbaltoernooi. Er is veel mogelijk binnen het tienerwerk.

Voor het tienerwerk zijn we op zoek naar volwassen vrijwilligers die de werkgroep willen komen versterken om samen met de tieners en andere vrijwilligers er voor te zorgen dat er genoeg te doen is voor de tieners in de Trynwâlden.

Je kunt bellen naar 058-2562882 of mailen naar info@buurthuisbob.nl. Schuif een keertje aan tijdens een vergadering en wie weet is het iets voor je!