Buurthuis BOB het MUZIKALE buurthuis van de Trynwâlden!

Kinderen maken muziek

Afgelopen seizoen hebben de kinderen van het muzikale project “Kinderen Maken Muziek in Buurthuis BOB” opgetreden tijdens Tryn’s Rock!
Het Trynwâldster festival Tryn’s Rock werd dit jaar gehouden op zaterdag 30 mei.
Dit jaar was er de samenwerking gezocht met Buurthuis BOB zodat de kinderen die meededen aan het muzikale project “Kinderen Maken Muziek in Buurthuis BOB” konden optreden tijdens dit festival.
In totaal waren er 4 bands die vanuit BOB meededen aan dit festival. Een mooie samenwerking tussen 2 muzikale initiatieven in de Trynwâlden!

Voor dit nieuwe seizoen worden er weer muzieklessen aangeboden, hier onder alvast een overzicht van wat er zoal wordt aangeboden. Meer informatie , kosten en wanneer er gestart wordt volgt via een nieuwsbrief die via scholen wordt verspreidt. Wilt u alvast meer weten over dit aanbod dan kan u contact opnemen met EVERT@EVERTGROENDIJK.NL tel. 06-26972570

BAND-IT!! in Buurthuis BOB

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en ook dit seizoen willen we er weer een muzikaal seizoen van maken in het BOB gebouw! Daarom organiseren we net als vorige jaren weer Kinderen maken muziek (spelen in een popband).

Ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud, speel je al een instrument en lijkt het je cool om in een bandje te spelen? Dan is dit project echt iets voor jou! Je leert samen spelen met leeftijdsgenoten en gaat samen één of meerdere nummers instuderen. Aan het eind van het seizoen ga je optreden op een echt festival.

Ook als je nog geen ervaring hebt met het bespelen van een instrument is dit project ook erg geschikt om kennis te maken met muziek! Je leert iedere week een ander instrument (gitaar, basgitaar, keyboard, drums, zang) kennen en later kun je je favoriete instrument kiezen. Daarna ga je samen met de andere bandleden een poplied leren spelen en kun je dit ook ten gehore brengen op het festival!

Dus als het jou droom is om in een popband te spelen en op een echt festival op te treden?
Doe dan mee met Kinderen maken muziek in Buurthuis BOB!
Bandlessen popmuziek (8-12 jaar) BAND-IT , Maak kennis met spelen in een popband, popmuziek, bandinstrumenten en treedt op op een echt festival!

Bandcoaching voor:
1. bestaande bands
2. bands ontstaan uit individuele lessen
3. bands ontstaan uit Band-it
(Het verschil is dat band-it een kennismaking is en bandcoaching een stap professioneler is!)

Onder leiding van Evert Groendijk en de bandcoaches Zippora Tieman en Kevin Wolters.