Kinderkleding Beurs

Al jaren “een begrip” in de omgeving.
Er wordt niet alleen maar 2e hands kinderkleding verkocht, maar ook verruimen wij het aanbod met volwassen kleding en accessoires. De kleding is in goede staat, modern en betaalbaar.

De kleding is verdeeld in leeftijdsgroepen en overzichtelijk opgehangen of uitgestald op tafels. De kleding blijft hooguit een half jaar in de roulatie zodat er altijd een wisselende collectie is.
Het is meer dan de moeite waard om eens te komen kijken. De werkgroep krijgt dan ook veel complimenten van trouwe bezoekers maar ook van klanten die voor het eerst komen.
De beurs wordt georganiseerd, meestal op de eerste maandag van de maand van 13.00-20.00 uur in het BOB-gebouw aan de Wynzerdyk 3 te Oentsjerk,.

Ook uw kleding kan worden verkocht!

Het enige wat u moet doen is (schone) kleding in een zak doen; voorzien van naam, (email)adres en IBAN bankrekeningnummer.

Inbrengen kan op de dag van de beurs. De prijzen worden door de vrijwilligers van de kledingbeurs bepaald. De kleding blijft hooguit een half jaar in de roulatie zodat er altijd een wisselende collectie is. 50% van uw verkochte kleding wordt eens per jaar op uw rekening gestort.

De overige opbrengst gaat naar onze 2 adoptiekinderen van Plan Nederland en naar andere goede doelen.

Deze goede doelen zijn over het algemeen in de omgeving en hebben iets met kinderen te maken. Eens per 2 jaar wordt een goed doel uitgekozen. Dit wordt van te voren bekend gemaakt zodat iedereen hierbij aanwezig kan zijn.

De werkgroep is op zoek naar vrijwilligers die het team willen komen versterken.

W e kunnen hulp gebruiken bij het sorteren en prijzen van de kleding. Dit gebeurt op de maandag na de beurs en eventueel de maandag erna. Ook bij het opbouwen en opruimen na de beurs kunnen we nog hulp gebruiken. Lijkt het u leuk om ons te komen helpen stuur dan een mailtje naar bobkledingbeurs@gmail.com
Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Bezoek dan onze facebookpagina!
Ga naar BOB kledingbeurs.