Kookcursus (vervolg) Indonesisch koken voor gevorderden in 3 avonden

In deze nieuwe kookcursus gaan we een stapje verder met de Indonesische kookkunst, maar ook de basistechnieken komen weer aan bod. We gaan heerlijke Saté Sapi maken (Een gemarineerde runderbiefstuk saté), lemper (kleefrijst rolletjes gevuld met kip), mini loempia’s, pindasoep, spekkoek en nog veel meer Indische lekkernijen. Voor de liefhebbers hebben we ook een paar visgerechten op het programma staan. Je kookt de gerechten voor 2 personen en worden na de les mee naar huis genomen.
Meenemen: schort en bakjes om de gerechten in mee naar huis te nemen.

  • Leiding: Sanne Jager
  • Datum: Dinsdagavond 27 okt, 10 nov, en 24 nov 2015 van 19.00 – ± 22.00
  • Locatie: Keuken BOB gebouw te Oentsjerk
  • Kosten: €. 95,- per persoon (incl. BTW). Dit is inclusief ingrediënten (voor 2 personen), koffie/thee en lesmateriaal. (cursusgeld te voldoen op de eerste cursus avond).
  • Opgave of meer informatie: 06-50 201 801 of mail naar sannejager@gmail.com